Ева Веселинова е по-щастлива отвсякога и е в трепетно очакване на

...
Ева Веселинова е по-щастлива отвсякога и е в трепетно очакване на
Коментари Харесай

Ева Веселинова трогна с лично признание (Снимка)

Ева Веселинова е по-щастлива отвсякога и е в трепетно очакване на близнаците си. Срещата й с тях наподобява все по-скорошна, в случай че съдим по това, което самата тя споделя в профила си в обществените мрежи, пишат от show.blitz.bg. Екс ко-водещата в „ На кафе “ е станала доста дейна и постоянно пуска нови и нови фотосесийни фрагменти в профила си. Този път добави и доста персонално самопризнание.

„ Все по-близо до срещата с близнаците – с усмивка и цялостно с обич сърце. Вече нямам самообладание и се приготвям интензивно за най-щастливата среща в живота ми. Купувам най-необходимите неща и на следващия ден ще ви покажа доста фотоси и видеа “, показа русокоската, която към момента пази в загадка името на бъдещия баща.

Ева Веселинова е българска журналистка, известна с ролята си на кореспондент до 2018 година в предаването „ Господари на ефира “ по Нова телевизия, както и с присъединяване си в панела до 2020 година на утринното шоу „ На кафе “, предавано в същата медия. Веселинова е приключила компетентност „ публицистика “ във Факултета по публицистика и всеобща връзка на Софийския университет. Притежава бакалавърска степен и по компетентност „ българска лингвистика “. Била е шеф „ Новини “ в телевизия „ Евроком “ и редактор в ТВ „ Европа “.

Бременността при индивида е интервал, през който полученият вследствие на оплождането нов организъм, именуван фетус или ембрион, се развива в матката на майката. В някои случаи броят на ембрионите е повече от един. Бременността нормално завършва с раждане, което най-често става към 38 седмици след оплождането. При менструален цикъл с дълготрайност четири седмици този миг подхожда почти на времето 40 седмици след последната менструация.

Бременността нормално се разделя на три съществени етапа с дълготрайност по към три месеца, наричани триместри. По време на първия триместър има релативно висок риск от импровизиран аборт. По време на втория триместър развиването на плода може да се следи и диагностицира чрез редица способи. Началото на третия триместър е и по този начин наречената повратна точка, след която плодът може да оцелее с или без здравна помощ отвън матката.

По време на бременността се употребяват разнообразни термини за развиващия се нов организъм според от стадия на бременността. Развиващият се организъм се значи като ембрион от първата до 8-а седмица от зачеването, а след този преломен интервал досега на раждането той се назовава фетус (или плод).

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР